معرفی شرکت سیمان کردستان
شرکت سیمان کردستان به عنوان بزرگترین واحد صنعتی استان کردستان و در پی اندیشه محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه در سال ۱۳۷۵ راهاندازی گردید و در حال حاضر به عنوان یکی از سیمانهای فعال غرب کشور، در راستای حفظ و صیانت از منابع زیستمحیطی و بهبود مصرف انرژی با برخورداری از تکنولوژی مجموعه مولتی چمبر، ظرفیت اسمی تولید خود را به ۶۰۰۰ تن در روز رسانده است.
در حال حاضر تولید سیمانهای سفارشی با تکنولوژی سیلوی مولتی چمبر با استفاده از سایش جداگانه، در منطقه خاورمیانه منحصر به فرد بوده و در اختیار شرکت سیمان کردستان میباشد. با بهره مندی از این تکنولوژی، کارخانه توانایی تولید ۲۷ نوع محصول مختلف با کیفیت بالا و مطابق با استاندارد EN اروپا را داراست.
کاتالوگ سیمان کردستان
دریافت کاتالوگارکان جهت ساز شرکت
در راستای تحقق آرمانهای شرکت سرمایه وصنعت غدیر، شرکت سیمان کردستان در سال 1402 با هویتی متمایز و برجسته، سازمانی خواهد بود:
پویا با رویکردی نوآورانه و زیرساخت های توسعه یافته که فرآیندهای ارزش افزای خود را در جهت شناسایی و رفع نیازهای بالفعل و بالقوه مشتریان و سایر ذینفعان بهینه نموده و کلیه ذینفعان آن را به عنوان یک شریک سودمند، قابل اعتماد و مهم اتلاق مینمایند.
ارزش های سازمانی شرکت سیمان کردستان عبارتند از :
- دارا بودن روحیه کار تیمی و تعاملات سازنده در کل مجموعه.
- مسئولیت پذیری و پاسخگویی به همراه صداقت و شفافیت در عملکرد .
- انجام کار با کیفیت، با انگیزه و مشتاقانه در کلیه فرآیندها.
- تعهد تمامی اعضا سازمان در پاسخگویی شایسته به ذینفعان خارجی سازمان.
- احترام به منافع متقابل فی مابین سازمان و کلیه ذینفعان و نیز رویکرد برد برد در همه تعاملات با ایشان.
- تعهد مدیران به تکریم و پرورش نیروهای خود متناسب با توانمندی آنهابه عنوان با ارزش ترین منابع سازمان.
- توجه به خواست مشتری، تحلیل کارشناسانه، ارائه راهکار بهینه و اطمینان از جلب رضایت ایشان.
- حفاظت از تمامی جنبه های زیست محیطی مرتبط با فعالیت خود.
شرکت سیمان کردستان تولید کننده انواع کلینکر و سیمان خاکستری و دارای تکنولوژی سیلوی مولتی چمبر با توانایی تولید سیمانهای سفارشی بصورت انحصاری در منطقه خاور میانه می باشد که با هدف اصلی رضایتمندی ذینفعان و بهبود مستمر در راستای مشارکت توسعه صنعتی کشور، نظام مدیریت یکپارچه کیفیت، محیط زیست و ایمنی و بهداشت شغلی و انرژی براساس الزامات آخرین ویرایش معتبر استاندارد های بین المللی ISO9001،ISO14001،ISO45001،ISO50001 بعنوان الگو، انتخاب و استقرار مینماید.
اهداف ما از اجرا، تثبیت و تداوم این خط مشی عبارتند از:
- خلق ارزش افزوده برای تمای ذینفعان با رویکرد بهبود مستمر.
- ایجاد سبد محصولات با بهره مندی از آخرین دانش و فن آوری روز دنیا(و منحصر به فرد)طبق استانداردهای بین المللی با رویکردی نوآورانه و زیر ساخت های توسعه یافته و دانش و تجربه پرسنل در جهت خلق بیشترین ارزش برای همه ذینفعان خصوصا مشتریان همراه با کاهش بهای تمام شده محصولات تولیدی.
- نگهداری به موقع و موثر تجهیزات و حفظ منافع ذینفعان خصوصا سهامداران شرکت.
- بهبود مستمر شاخص های کنترل فرآیندی در راستای ارتقاء سطح بهره وری فرآیندها.
- تعهد به انطباق اجرای قوانین و الزامات کیفی، محیط زیست و ایمنی ،انرژی ومشتریان مرتبط با تولید محصولات شرکت.
- تعهد به پیشگیری از آلودگیهای محیط زیست، بیماریهای شغلی، آسیب و صدمات ناشی از کاروهمچنین توجه به جنبه بارز انرژی درخرید تجهیزات بارز و همچنین کاهش ریسک های ایمنی و محیط زیست.
- بهبود مستمر عملکرد و سیستمهای مدیریت کیفیت، محیط زیست و ایمنی و بهداشت شغلی و انرژی .
- حفظ ارزش و کرامت انسانی کارکنان بعنوان با ارزشترین سرمایههای شرکت ، برنامه ریزی هدفمند دوره های آموزشی وتحقق اثربخشی دوره های اجرا شده، ایجاد محیط کار مناسب و همچنین ترویج فرهنگ کیفیت، محیط زیست، ایمنی و بهداشت شغلی ،مصرف بهینه انرژی و افزایش حس مشارکت ، مشاوره و انگیزه کاری.
- گسترش روشهای ساده در تسریع ارتباط با مشتریان جهت کسب نظرات وافزایش رضایت مندی مشتریان.
- استفاده از خدمات تامین کنندگان کالا و خدماتی که از نظر کیفی و رعایت مسایل محیط زیست و ایمنی و انرژی مورد تایید بوده و تلاش جهت بهبود آنان.
- مسئولیت اطمینان از حسن اجرای این خط مشی بر عهده مدیریت ارشد سازمان بوده و با توجه به اینکه دستیابی به اهداف فوق نیازمند مشارکت و همکاری تمامی کارکنان شرکت میباشد، همگی ملزم به درک و اجرای آن میباشند. لذا کلیه مدیران و کارکنان واحدها موظفند فعالیتهای خود را با اهداف ذکر شده همسو نموده و از درک صحیح و تفهیم این خط مشی به همکاران اطمینان حاصل نمایند.
- این خط مشی چارچوبی برای تعیین اهداف سالیانه بوده که در ابتدای هر سال بررسی و حسب نیاز مورد بازنگری قرار می گیرد.
رضا نیک پور
مدیر عامل و عضو هیئت مدیره
کارخانه سیمان کردستان
از سال ۱۳۵۲ مطالعاتی به منظور ایجاد یک کارخانه سیمان در سطح استان کردستان آغاز گردید و سرانجام در سال ۱۳۷۵ کارخانه سیمان کردستان در کیلومتر ۵ شمال غربی بیجار به بهرهبرداری رسید.
در طی سالها فعالیت و کوشش در راستای تحقق اهداف، این کارخانه با استفاده از سیلوی مولتی چمبر و آسیاب غلطکی توانسته ظرفیت اسمی تولید خود را از ۲۳۰۰ تن کلینکر به ۳۲۰۰ تن کلینکر در روز و تولید سیمان را به ۶۰۰۰ تن در روز برساند.
کارخانه سیمان کردستان این قابلیت را دارد تا با توجه به ماهیت پروژههای مختلف و به سفارش مشتری و مشخصات فنی مورد درخواست، محصول مورد نظر را مطابق استاندارد EN اروپا تولید و تحویل مشتریان گرامی نماید.
هیئت مدیره
شرکت سیمان کردستان
مشخصات اعضای هیات مدیره
مدیران عامل پیشین
شرکت سیمان کردستان
محمود قائلی
حسن اسماعیلی
محمود شکری
حسین ابراهیمی
۱۳۸۲ - ۱۳۹۳
علی محمد پارسایی
۱۳۹۳ - ۱۳۹۵
ولی اله اخلاقی فرد
۱۳۹۵ - ۱۳۹۷
فرهنگ ثابتی
۱۳۹۷ - ۱۳۹۹
... از دیروز تا امروز
تاریخچۀ شرکتِ ــــیمان کردستان از ــــالِ «هزار و سیصد و پنجاه و دو» تاکنون
-
۱۳۵۲
مطالعات در زمینه کارخانه سیمان کردستان
از سال ۱۳۵۲ مطالعاتی به منظور ایجاد یک کارخانه سیمان در سطح استان کردستان آغاز گردید
-
۱۳۵۶-۱۳۵۷
احداث کارخانه سیمان
در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ بانک توسعه صنعتی و معدنی با همکاری یک شرکت انگلیسی مطالعاتی را انجام داد و منطقهای در شهرستان دیواندره برای احداث کارخانه انتخاب گردید و در سال ۱۳۶۰، بانک صنعت و معدن شرکت سیمان کردستان را تأسیس کرد.
-
۱۳۶۵
ثبت شرکت
در سال ۱۳۶۵، وزارت صنایع به منظور پیگیری طرح با مشارکت شرکتهای سیمان سپاهان، سیمان صوفیان و سیمان شمال شرکتی را به نام "شرکت سیمان دیواندره کردستان (سهامی خاص)" با سرمایه یک میلیارد ریال تأسیس کرد که در تاریخ ۱۳۶۵/۶/۲ تحت شماره ۶۱۴۱۴۰ به ثبت رسید.
-
۱۳۶۶
تغییر نام و مکان شرکت
در سال ۱۳۶۶، ۷۰% از سهام این شرکتبهشرکت "احداث صنعت " منتقل گردید. در سال ۱۳۶۸ به استناد تصمیم مجمع عمومی صاحبان سهام، نام شرکت به "شرکت سیمان کردستان (سهامی خاص)" تغییر یافت. با توجه به تغییرات بالا محل اجرای طرح از شهرستان دیواندره به کیلومتر ۵ جاده تکاب در شهرستان بیجار (محل فعلی کارخانه) منتقل گردید و عملیات اجرایی احداث آن آغاز شد.
-
۱۳۷۱-۱۳۷۲
تاسیس خط تولید با ماشین آلات خارجی
از اوایل سال ۱۳۷۱ عملیات ساختمانی خط تولید از طریق انعقاد قرارداد برای ساخت سهم داخل و ترخیص و حمل ماشین آلات خارجی به ارزش حدود ۴۲ میلیون دلار از گمرک آغاز گردید و تا سال ۱۳۷۲ به شدت ادامه داشت.
-
۱۳۷۵
بهرهبرداری کارخانه
درتاریخ نوزدهم تیرماه سال ۱۳۷۵، کارخانه به بهرهبرداری رسید.
-
۱۳۷۸
تغییر شرکت به سهامی عام
و در سال ۱۳۷۸ نوع شرکت به سهامی عام تبدیل شد. درسال ۱۳۸۲ سهام شرکت احداث صنعت به شرکت سرمایهگذاری غدیر واگذار گردید.
-
۱۳۸۵
افزایش ظرفیت تولید به ۳۲۰۰ تن کلینکر
شرکت سیمان کردستان در سال ۱۳۷۵ با ظرفیت اسمی ۲۳۰۰ تن کلینکر در روز به بهرهبرداری رسید و در سال ۱۳۸۵ با بهرهبرداری از پروژه افزایش ظرفیت به ۳۲۰۰ تن کلینکر در روز رسید.
-
۱۳۹۴
افزایش ظرفیت تولید به ۶۰۰۰ تن سیمان
در سال ۱۳۹۴ با بهرهبرداری از سیلوی مولتی چمبر و آسیاب غلطکی ظرفیت اسمی تولید سیمان به ۶۰۰۰ تن در روز رسید.